Nu kör vi!

Igår hade Miljöpartiet i Nyköping årsmöte. Eller rättare sagt vi hade andra delen av vårt årsmöte. Vår medlemmar är så debattvilliga att vi blev tvungna att ta mötet i två etapper.

Det som var mest fantastiskt med mötet var att vi var så många, och så många nya. Under det senaste året har det strömmat in nya medlemmar med engagemang, kompetens och nya idéer som verkligen har vitaliserat Miljöpartiet i Nyköping.

Med oss från årsmötet fick vi ett lokalpolitiskt program och en lista till kommunalvalet. Jag är rent utsagt skitnöjd med både lokalpolitiskt program och lista. Programmet har arbetats fram i en öppen och positiv process och listan ger oss goda förutsättningar att ha ett riktigt bra lag i kommunfullmäktige nästa mandatperiod.

Nu är det bara valrörelse som gäller, förutsättningarna är de rätta. Nu kör vi!

Listan i sin helhet kan du hitta på Miljöpartiet Nyköpings hemsida.

Publicerat mars 31st, 2010. Trackback: trackback
  1. Hampus Algotsson skrev 31 mars, 2010 klockan 21:21

    Grattis till förstaplatsen!