Den som väntar på nåt gott har väntat för länge

När Apple presenterar nya produkter brukar det i sluttampen av presentationen låta ungefär så här:

”And this faboulus device will be avalible in stores… …t’morrow.”

Den 8 juni satt jag bänkad framför datorn och hoppades på att få höra meningen om en ny version av iphone. Jag har väntat med att köpa en för jag har vetat att en ny version var på G.

Och viss presenterades en ny telefon på WWDC den 8 juni, men det berömda ”t’morrow” kom inte. Istället låter de meddela att den släpps i staterna den 19 juni och några övriga länder (däribland sverige) ”en eller två veckor senare, i juli”.

OK, jag är väl inte ivrigare än att jag kan hålla mig till tåls några veckor. Har jag väntat många månader kan jag vänta lite till. (Redan 21 mars skrev jag om hur jag siktat in mig på en ny iPhone.)

Idag, två veckor efter släppet i USA går Telia ut med sitt releasedatum. 31 juli. Mm. Trettioförstajuli. Det är så lite juli det kan vara utan att vara augusti.

Den mest troliga anledningen till att släppet blir så sent är nog att telefonen sålt oväntat bra i andra marknader att Apple har haft svårt att hinna producera telefoner att leverera till bland annat Sverige.

Men det bryr jag mig inte om. Har jag väntat flera månader kan jag vänta 30 dagar till. Men jag kommer muttra lite varje dag.

Publicerat juli 1st, 2009. Trackback: trackback
 1. Johan skrev 2 juli, 2009 klockan 10:17

  Jag blir också rätt less på sånt här. Produkter lanseras hit och dit, men kommer på (svenska) marknaden långt senare. Inte sällan lagom till att snacket börjar gå om nästa version av produkten. Och då borde man ju ha väntat på den, eller hur?

  På liknande sätt är det med filmer. Varje gång jag går på bio får jag se massa tuffa, roliga och snygga teasers och trailers på filmer som jag blir sugen på. Problemet är bara att när (och om) filmen väl kommer på bio så har jag för länge sen glömt bort hur sugen jag var.

 2. Erika skrev 2 juli, 2009 klockan 11:08

  Stackars Aino!

 3. Gertrud skrev 3 juli, 2009 klockan 19:41

  butt, butt, butt…

 4. Sara Lidqvist skrev 6 juli, 2009 klockan 21:54

  Är det inte nya iPhone som inte pallar med sommarvärme och minusgrader (typ Unbyn)?