Tillbaka

Efter en och en halv veckas automatiserad nätnärvaro är jag nu tillbaka vid egen dator och uppkoppling.

Semesterresan har varit lång, händelserik och vilsam. Jag har varit precis så bortkopplad från omvärlden man ska vara när man har semester. Det är nog så illa att jag förmodligen skulle kamma noll i DN:s nutidstest.

Den enda politiska aktivitet jag ägnat mig åt är att ha utväxlat valframgångsgratulationer med en medlem av de finska gröna och lyssnat på en diskussion klimatförändingar på ett språk jag inte förstår.

Nu väntar ett inspelat Poirot-avsnitt tillsammans med fästmön, sen går jag och lägger mig. I morgon öppnar jag mailen. Jag bävar lite.

Publicerat juni 24th, 2009. Trackback: trackback
  1. Jaxell skrev 25 juni, 2009 klockan 11:06

    Jag vet vem mördaren är, CHOKLADFÖRGIFTARE!!!