Semester ≠ Bloggfritt

Idag åker jag och min sambo iväg på en liten semesterresa. Ni som noga följer min blogg har lagt märke till att jag (någorlunda) noggrant har publicerat ett inlägg om dagen enligt ”Don’t break the chain”-filosofin.

Och nu när jag åker på semester tänker ni ”Åhh, så skönt! Nu slipper man hans taffliga åsikter och bloggtexter”. Men icke!

Jag tänker under de närmaste dagarna publicera små texter som sammanfattar vad det är i den gröna ideologin och dess praktiska politik som gjort att jag valt att engagera mig i Miljöpartiet. Samtidigt blir det som en sammanfattning av mina personliga ideologiska ställningstaganden och intresseområden.

Så med början imorgon kommer ni varje dag få ett argument att rösta grönt eller kanske till och med bli medlem i det enda riksdagsparti som växer.

Som vanligt när man massproducerar saker kan kvalitén på det man gör variera, men jag hoppas att du kan hitta något guldkorn de närmaste dagarna.

Eftersom jag inte kommer ha konstant uppkoppling som gör att jag ständig kan kolla kommentarer kommer inte kommentarer publiceras direkt utan först när jag modererat.

Publicerat juni 13th, 2009. Trackback: trackback
  1. Toastmasterkillen skrev 13 juni, 2009 klockan 19:16

    Tidsinställda blogginlägg alltså ;)