Tack!

Valresultatet på valnatten landar på 10,9 för riket och 10,7 för Sörmlands län. Miljöpartiet fördubblar representationen i Europaparlamentet och den gröna gruppen växer starkt.

I Sörmland känner jag att vi har gjort en väldigt bra valrörelse präglad av engagemang, glädje och kämparglöd. I egenskap av valsamordnare vill jag tacka de som gjorde det möjligt.

Tack till Yuri och Erik som utgjort den trygga och engagerade valgruppen. Ni har gjort att arbetet inte känts som arbete.

Tack till Gunvor G Ericson och Ewa Larsson som bidragit med kunskap, erfarenhet och, åter igen, engagemang på torgmöten och eftersnack i hela länet.

Tack till alla kontaktpersoner ute i länet, Carl, Kjell (Vi är tredje största i Vingåker, de’ du!), Kajsa, Gunnar, Robin och Robert. Utan lokalavdelningar är vi inget.

Tack alla fantastiska människor i Miljöpartiet Nyköping, framförallt Monica och Ingvar som dragit ett stort lass under hela valrörelsen.

Tack alla medlemmar i Miljöpartiet Sörmland. Oavsett vart man kommer i länet möts man med leenden och ett brinnande engagemang.

Tack alla ni som ställt bra frågor via msn, facebook, sms och i valboden på torget. Ni fattar inte hur roligt jag tycker att det är att svara.

Tack alla ni som till sist lade en röst på det gröna alternativet.

Sist men absolut inte minst, vill jag tacka min fantastiska sambo för att du står ut med mig både när jag bubblar av glädje och gnyr i förvivlan. Utan dig skulle det inte funka.

Publicerat juni 8th, 2009. Trackback: trackback

Comments are closed.