Hejhej, rösta nej!

I skrivande stund har miljöpartiet medlemsomröstning om kravet på utträde ur EU.

Jag tycker det är dags att sluta drömma om utträde och EUs upplösning. Idag lade jag min nej-röst på lådan. (Frågan lyder typ ”Ska miljöpartiets politik vara att förorda utträde ur EU?”)

Igår ”kom jag ut” som nej-sägare på kampanjsidan Nej till utträdeskravet – för en tuffare politik i EU. Jag är medveten om att jag tar ut svängarna och armbågas lite i argumentationen men det väsentliga står på sista raden. De som vill gå ur EU för att det suger måste fråga sig, blir EU bättre om Sverige går ur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Publicerat september 14th, 2008. Trackback: trackback
  1. Jaxell skrev 15 september, 2008 klockan 12:53

    Jag tycker att det är tufft (modigt alltså) att gå ut med sina åsikter. Man ska stå för det man tycker, vill man ändra sig har man ju rätten att göra det. Det ska uppmuntras att stå för sina åsikter.