Händelserik helg

När jag blickar tillbaka över axeln till förra sidan måndagen ser jag en händelserik helg.

För det första lämnade sambon och jag Högbrunn för att ta oss över ån och slå ner våra bopålar mitt emellan långberget och kråkberget. Förut trängdes vi i en 45 kvadrats tvåa intill en mc-klubb. Nu dansar vi wienervals i en typ 95 kvadrats våning, med en altan lika stor som förra lägenheten, öppen spis och tillgång till bastu.

För det andra blev jag på söndagen vald till sammankallande i miljöpartiets sörmlandsråd. (Översatt till vanlig organisationssvenska skulle man kunna säga ”ordförande för miljöpartiets sörmlandsdistrikt”.) För mig är det nytt, spännande och kanske lite svårt till en början. Men jag ser fram emot att arbeta med sörmlandsrådet och tror att jag har mycket att bidra med.

Så nu sitter jag i flyttröran och kontemplerar det jag gett mig in på.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Publicerat mars 18th, 2008. Trackback: trackback
  1. Jaxell skrev 18 mars, 2008 klockan 21:50

    Grattis till ny boplats. Alltid skönt att eftersträva ökad livskvalitet. Och Grattis till posten, är den så stor som den låter? Sörmland är väl ganska stort? Är nästa steg språkrör? =)

  2. Mia skrev 19 mars, 2008 klockan 08:20

    Grattis.