Antidepressivt

Sist ut i temaveckan youtubefavoriter är en snutt jag ordinerar när himlen svärtas av orosmoln. Hur apatisk och håglös jag än är väcks ett litet leende hos mig när jag ser den här snutten. Håll tillgodo.

Publicerat februari 10th, 2008. Trackback: trackback
 1. Mia skrev 11 februari, 2008 klockan 14:13

  Sjukligt kul!!!!

 2. Linda F skrev 12 februari, 2008 klockan 23:23

  Rätta mig om jag har fel… men länkade inte Frippe till den här videon under namnet ”funny cats” från Nyköping-gästabud-sajten? Från hans fråga-svar-grej. Tror det var första gången jag såg stycket, och ja, det är fortfarande kul att se det :)

 3. Frippe skrev 13 februari, 2008 klockan 15:40

  Har jag gjort det? Då tar jag tillbaka det, man länkar till så mycket dumt… Nepp, tror att det var Mitch i sånt fall! ;)

 4. Linda F skrev 13 februari, 2008 klockan 18:10

  Nej jag är säker på att det var du! Typ ”det här tycker jag är kul” var kommentaren. Var Mitch med i Nyköping? Var inte han bara med i styrelsen, och därför inte med på uppsättnings-hemsidan? Nu håller jag verkligen på att bli senil?