Temavecka: Youtubefavoriter

Det vore en överdrift att säga att min kategori ”temavecka” har slitits ut. Tanken med kategorin var att jag då och och då skulle fokusera på något särskilt eller posta liknande poster en hel vecka. Tanken är väl egentligen inte dum så jag inviger härmed den andra temaveckan i ordningen.

I helgen var jag på en fest som urartade till en veritabel youtube-festival så med den inspirationen i ryggsäcken tänkte under denna vecka bjuda på mina youtubefavoriter. (Ni som var med på festen har nog sett de flesta)

Först ut är en i en serie av fantastiska tjyvringningar. Förutom att man viker sig av skratt tack vare själva idéen och utförandet blir man bjuden på snygga animationer.

Låt mig presentera, måndagsbidraget till temaveckan youtubefavoriter: Doovdé!


Andra bloggar om: , , , ,

Publicerat februari 4th, 2008. Trackback: trackback
 1. Johan skrev 5 februari, 2008 klockan 12:02

  The front fell off!

 2. Johan skrev 5 februari, 2008 klockan 12:02

  Länken hamnade visst i mitt namn ovan..

 3. Hummelgren.se skrev 8 februari, 2008 klockan 15:49

  DATORBANKEN!…

  Inspirerad av min gode vän Johannes känner jag för att dela med mig av en av mina favoritscener från humor-titanerna Anders och Måns!…