Trovärdighetsbattle

I en kolumn i Metro idag skriver Boris Benulic att Al Gore minsann inte alls bryr sig om miljön.

Jag tror mig tidigare ha sneglat på Boris kolumner och lagt dem i facket ”allt bra är egentligen dåligt, du ska inte tro något annat för hela världen är svart och vit och alla vettiga männsikor borde tycka såhär, sådeså!”-kolumner. Metro har ett helt koppel med kolumnister som skriver sådana kolumner.

Nåja, Boris menar att Al Gore inte alls bryr sig om miljön eftersom han gjorde både det ena och det andra av det med ondskefullt miljövidriga man kan göra när han var vicepresident. Och så tror han på utomjordingar.

Hela grejen blir rolig först efter att b a n a l har smulat sönder anklagelserna. (Jag säger inte att varken b a n a l eller boris har rätt, jag bara tycker det är roligt.)

Roligast blir det när the badlands svarar Boris och de som haussat honom med samma mynt.


Andra bloggar om: , , ,
:i:

Publicerat april 12th, 2007. Trackback: trackback
  1. Jaxell skrev 12 april, 2007 klockan 22:17

    Utan att ha orkat läsa dina länkade sidor kan jag ju säga min åsikt, och det är ju att jag tror att Al Gore gjort mer för miljön än vad Boris har gjort, och att Al Gore gjort mycket mer positivt för miljön än negativt, med råge.