Devin duell

Min snyggnästa flickväns brorsa Markus är sångare i bandet Laakso som släpper en ny skiva den 18 april. Som förstasingel släpps låten ”Italy vs. Helsinki” som är en duett med en oväntad Peter Jöback.

Jag har tjuvlyssnat på låten och kan avslöja att den är fantastisk. Markus och Peters röster slingrar sig runt varandra i en dragkamp om lyssnarens uppmärksamhet. Låten känns symfonisk och jag frestas att undra hur den hade låtit ackompangerad av en maffo-blaffo-orkester.

Med anledning av sammarbetet (eller av någon annan anledning) har Markus fått vara Svd:s ”reporter för en dag” och intervuat Peter. Vi får veta att musikalartister inte får betalt i öl och att Peter varit med i ett band som envisats med att spela låtar i 7/8-takt.

Jag hoppas att Laaksos kommande skiva kommer gå att annat öde till mötes än deras tidigare, som höjts till skyarna av recensenterna men ratats av skivköparna. Om inte annat hoppas jag att de slår igenom stort så att jag får en tung ”jag mötte Lassie”.

Andra bloggar om: , , ,
:i:

Publicerat mars 16th, 2007. Trackback: trackback
 1. Erik Be skrev 19 mars, 2007 klockan 09:47

  Häftigt! Inte visste jag att de var syskon. Härligt med ny skiva, förra var bra och ep:n high drama var grym!

 2. Roffe skrev 21 mars, 2007 klockan 13:04

  Schlagerartisten Peter Jöback. Förband till The Ark.

  Indiedrömmen definitivt borta för Laakso. Kanske ställer upp i melodiefestivalen nästa år?

  Fy fan!

 3. Johdan » Arkiv » Devin duell - nu på video skrev 13 april, 2007 klockan 16:38

  […] funderade jag på om de tänkte släppa en video till låten Italy vs. Helsinki (som jag tidigare skrivit […]