Föräldrar måste vara föräldrar

BarnSvDs debattsida idag skriver Britta Johansson om att föräldrar måste ta större ansvar för sina barns uppfostran. Jag håller fullständigt med.

Barn behöver sina föräldrar mer än de behöver dagispersonal eller lärare. De behöver föräldrar som sätter gränser, som ställer upp, som kramar och ryter och som sätter barnet framför sig själv.

Det är föräldrar som ska uppfostra sina barn, inte skolan eller barnomsorgen.

Andra bloggar om: , , , ,
Pingat på intressant

Publicerat januari 26th, 2007. Trackback: trackback
 1. Jaxell skrev 26 januari, 2007 klockan 14:33

  Håller fullständigt med.

 2. hans skrev 27 januari, 2007 klockan 18:04

  häller oxå med föräldrar ska ta ansvar men idag så jobbar båda och då brister det med ansvaret trötta när de kommer hem jag är både mamma och pappa sen två år tillbaka efter hans mammas bortgång och det har gått utan problem vi har regler och de ska följas även jag har regler på mig som måste följas stå på er allt går att lösa

 3. emil. skrev 29 januari, 2007 klockan 14:39

  Jaja, den dagen den sorgen….någon som vet när premiären är förresten? Vilka ska upp?

 4. Mia skrev 30 januari, 2007 klockan 08:07

  Vaddå sorg, glädje menar du? Den dagen den glädjen.. Ja, då fattar jag.

 5. anna svensson skrev 1 mars, 2007 klockan 23:52

  Ett KANONTIPS till alla FÖRÄLDRAR! superbra bok som kommer snart. Min favvo Louise Hallin, expert på Nyhetsmorgon, säger bara kloka saker om till oss föäldrar! Jag är så cool numera från att ha nojjat över min roll som mamma.Hon kommer nu med en bok! Linda Nyberg på Tv4 har intervjuat henne om hur vi ska göra i ”Överlevnadstips för småbarnsmamman”. Den tror jag kommer nu i mars på Akademibokhandeln!LÄS och lätta på samvetet!
  /ny cool mamma !