Nu apar jänkarna efter.

HillaryJust som vi svenskar har bestämt oss för att det vore käckt att ha en tjej som ledare för det största oppositionspartiet avslöjar DN att Hillary vill bli president.

Härmapor! Vi är det mest jämställda landet i världen, stjärnstopp!

(Lite otramsigare kan man konstatera att demokraternas process att utse sin presidentkandidat är lite öppnare än sossarnas tillvägagångssätt när de byter partiledare)

Andra bloggar om: , ,
Pingat på intressant

Publicerat januari 20th, 2007. Trackback: trackback
 1. Jaxell skrev 20 januari, 2007 klockan 16:49

  Inte oväntat alls. Tänkte faktiskt skriva om det som en förutsägelse för 2007, men när worddokumentet stod öppet och nästan färdigskrivet slocknade min skärm och jag kom liksom av mig. Annars hade det varit en sjujäkla förutsägelse tycker jag. Såhär skrev jag för att vara exakt:

  ”Presidentkandidater kommer att presenteras och allting tyder på att det kommer bli det mest kontroversiella förvalet någonsin. Demokraterna kommer antingen att ha en kvinnlig kandidat (Hillary Clinton) eller en svart kandidat (Barack Obama). Vilka republikanerna kommer att välja är oklart, men de kommer inte att vilja ta några chanser efter Bushs misslyckanden och det blir därför förmodligen en vit, manlig kandidat. Condoleezza Rice är en lågoddsare då det är en chanstagning, men ändå en möjlighet, och på sätt och vis vore det väl roligt om USAs nästa president är både kvinnlig och svart.”

 2. linda skrev 21 januari, 2007 klockan 16:11

  Go Hillary!

 3. emil. skrev 23 januari, 2007 klockan 00:50

  Instämmer!

  Dock tror jag vi kan få det här inlägget emot oss då det är rimligt att tro att USA får en kvinnlig president långt före Sverige får en kvinnlig statsminister…tyvärr finns det ju ingen rimlig kandidat varken på den röda eller blåa sidan sedan Margon Wallström tackat nej.