Yrke: Organisationsutvecklare

mp1.gifFör ungefär två veckor sedan började jag på mitt nya, fantastiska jobb som organisationsutvecklare på Miljöpartiet i Stockholms stad.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att fixa olika arrangemang som studiecirklar, seminarier och nätverksträffar. Med andra ord, jobba innåt i partiet med medlemsvård. Jag tror det blir spännande.

De två första veckorna har varit minst sagt väldigt lugna och jag har mest ägnat mig åt att kolla vad som gjorts tidigare och sorterat lite gamla papper. Men efter nyår ser jag fram emot en massa möten med människor och ett lite högre arbetstempo.

(För att reda ut ev. oklarheter: På johdan.se är det jag som står för åsikterna och innehållet. Inte min arbetsgivare.)

Andra bloggar om: Jobb, Miljöpartiet

Publicerat december 29th, 2006. Trackback: trackback
  1. Johan skrev 29 december, 2006 klockan 12:45

    Kul att du fått jobb! Grattis grattis!

  2. linda skrev 2 januari, 2007 klockan 13:23

    Grattis!!! Jag har också äntligen fått ett ”riktigt” jobb. Skönt!