Jag har bossat över en riksdagsman!

Upptäckte via MUF-ordföranden Johan Forssell att Oskar Öholm tagit plats i riksdagen efter att Sten Tölgförs (ja, det uttalas så) blivit handelsminister.

Denne Oskar var kassör i Alléskolans elevråd samtidigt som jag var ordförande, primus motor och i total brist av självdistans. Oskar gjorde inte mycket väsen av sig (kommer inte ens ihåg att han dök upp på mötena, men jag tänkte nog mest på att jag var där. Och det var ju det som var viktigt…). Jag petade ganska snabbt in honom i facket ”fest-MUFfare” som gillar neoliberalismen för att de har så roliga fester. Lyckligtvis verkar det som jag hade fel.

Nåja, hejja Oskar och lycka till i riksdagen.

(Och, ja, han är Sivert Öholms son. Dessutom är han (eller hans bror, minns inte riktigt) våldsamt allergisk mot nå’t (minns inte vad däremot. Jag, däremot, är inte allergisk mot nå’t. Och det är ju det som är viktigt. )

Andra bloggar om: ,
Pingat på intressant

Publicerat november 5th, 2006. Trackback: trackback
  1. Jaxell skrev 6 november, 2006 klockan 01:39

    Och Joakim Wennergren har blivit modererad av Siewert Öholm. Men, detta betyder alltså att din kassör har gått längre i sin karriär än vad du har gjort? Kanske du skulle ha besökt lite fler neoliberalistiska fester. =)

  2. Mia skrev 6 november, 2006 klockan 09:29

    Lyssna inte på honom Joh.