Nytt system

Som återkommande besökare kanske ser har jag bytt system. Från ett som jag kodat själv till att som heter wordpress. Nu är sidan lite snyggare (om man frågar mig) säkrare och framförallt erbjuder det nya systemet större möjligheter, för mig mest. Dessutom slipper jag utvekla systemet själv utan har tid och möjlighet att ägna åt andra php-projekt.

Som alltid när man gör större förändringar kan vissa saker se lite underliga ut och småbugga lite. Jag hoppas ni har överseende med det och meddelar mig så att jag kan göra något åt det jag inte upptäckt själv. Jag hoppas att ni gillar det ny upplägget. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker!

Andra bloggar om:

Publicerat augusti 14th, 2006. Trackback: trackback
 1. Jacob skrev 15 augusti, 2006 klockan 10:09

  bra skit !

 2. Jaxell skrev 15 augusti, 2006 klockan 12:05

  Nice. Tyckte din tidigare var lite snyggare, och som bevis på att det inte bara är förändringen som stör så beundrade jag verkligen lite av dina designdetaljer som jag tyckte var extra konstnärliga. Men jag vill inte klaga, så om du är genuint intresserad av exakt vad jag tycker (vilket jag inte tror att du är) så får du höra av dig. Tills dess har jag en fråga. Vari ligger behovet i detta system? Är det p.g.a. all den spam du började få? Jag förstår dig nämligen då även jag blivit drabbad av spam.

 3. Johdan skrev 15 augusti, 2006 klockan 19:03

  Bland annat bytte jag pga av spam. Men också för att, utan att behöva lägga ner en massa tid, kunna använda funktioner som gör det lättare för fler att hitta hit.

 4. gertrud skrev 17 augusti, 2006 klockan 23:20

  Jag tycker att länken man vill till ska komma upp i ett eget fönster. Det blir så mycket smidigare att gå tillbaka till den sidan som ändå är bäst…

 5. Erik skrev 20 augusti, 2006 klockan 15:06

  Jag tycker att det ser bra ut, snyggt, cleant och enkelt. Det var roligt tidigare förstås då man visste att du kodat allt själv, men jag förstår bytet instämmande med tidigare talare. Dock k tycker jag att när du själv svara på inlägg så ska det synas att det är du som ”chief” så att säga.