Klart Laleh ska ha mina pengar!

laleh.jpgJag har precis fått mitt första skivköp på flera år på posten. Det blev Laleh som jag bara inte hade mage att ladda ner utan var tvungen att ge lite av mina pengar.

Laleh är inte bunden till konvetioner, regler eller förutfattade meningar. Hon visar att man faktiskt kan blanda olika stilar och språk på en och samma skiva, bara man vill. Sånna människor får mina pengar. Önskar bara att man hade råd att sponsra fler bra musikanter.

Att Laleh sen, förutom att skapa bra musik också är en av de sexigaste personerna på planeten gör inte anledningarna att köpa skivan färre.

Publicerat november 2nd, 2005. Trackback: trackback
 1. Mia skrev 3 november, 2005 klockan 10:00

  Sexig…. njaa. Men grymt bra. Jag köpte hon också på netet. Den går varm i stereon nästan varje dag. På tisdag börjar arbetet med att få Anders att gilla henne också. Jag tycker nästan de engelsk-sjungna låtarna är bäst (just nu iaf).

 2. Jaxell och Erik skrev 6 november, 2005 klockan 13:17

  Men Johannes, inte trodde jag att du skulle ha så frikyrklig syn på kvinnokroppen, och på din hemsida. Håll dina smutsiga tankar i sängkammaren.

 3. Jaxell och Erik skrev 6 november, 2005 klockan 13:20

  http://www.laleh.se/media.asp
  Tycker jag känner igen bilden längst upp. Kunde du inte plocka en av press(t)bilderna längst ner och åtminstonde hålla dig till lagen.

 4. emil. skrev 13 november, 2005 klockan 11:07

  Laleh observerades av mig och Anders igår kväll på Vivo Vanadisvägen (typ).

 5. Mia skrev 17 november, 2005 klockan 22:20

  Laleh observerades av mig och min syster (Anders fatta inget) vid Fridhemsplan idag. Hon var söt, mycket söt.

 6. Johan skrev 21 februari, 2006 klockan 09:35

  Såg ”Vem har lurat barnen” i Skellefteå igår kväll. Det är ju svårt att inte bli lite kär i Laleh när hon står där så söt och glad och sjunger, filosoferar, myser och spelar. Allt med grym scennärvaro och hela tiden med glimten i ögat! Och jag som trodde att det här med att bli förtjust i kändisar hörde tonåren till..

 7. Emelie skrev 7 mars, 2006 klockan 19:14

  Jag tror faktiskt på Johannes och Laleh… det är ett vinnande koncept liksom…